Oferta expiră în

zile
ore

Dobândă de la 0% pentru orice vehicul DAILY achiziționat până la 31.12.2022 (I)

Gamă (Heavy / Medium / Light) LIGHT*
Model Furgon & Şasiu + Suprastructură**
Dobândă 0% 0,99% 1,99% 2,49%
Durată leasing 12 24 36 48 60
Avans minim 10%
Valoare finanţată netă maximă/ unitate 39.000 EUR***
Taxă de management 2% din preţul de achiziţie
Comision de administrare lunar 3,5 EUR/unitate
Valoare reziduală 0,1%
Tipul finanţării Leasing financiar
Asigurare Broker BRD Sogelease
Valabilitate Campanie 01.07.2022 – 31.12.2022

*Valabil pentru maxim 5 unităţi / client
** Campania se aplică pentru toate vehiculele din gama LIGHT (3,5 – 7,49 t)
*** Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.

NOUL DAILY VAN: MAI INTELIGENT

Noul IVECO Daily Furgon, cu noile sale soluţii adaptive şi inteligente, este adevăratul partener al succesului în afaceri.

Noua familie AIR-PRO vine cu o premieră în cadrul industriei, suspensia pneumatică inovativă cu control electronic inteligent prin intermediul unui joystick din cabină. Creşte astfel adaptabilitatea, confortul în conducere şi protecţia încărcăturii şi a şoferului.

Mai mult, noul IVECO Daily Furgon este primul vehicul comercial uşor cu scaun cu şezut, spătar şi tetieră din spumă cu memorie.

Puteţi totodată să interacţionaţi vocal cu vehiculul dumneavoastră prin intermediul unei game extinse de servicii personalizate.

PUTERNIC, PENTRU CELE MAI SOLICITANTE MISIUNI

Cu noul IVECO Daily, îndepliniţi rapid şi eficient cele mai solicitante misiuni, economisind timp, îmbunătăţind profitabilitatea şi respectând mediul înconjurător.

Alege-ți vehiculul IVECO DAILY potrivit afacerii tale și poți beneficia de:

Plată lunară fixă pentru întreținerea vehiculului tău nou.

Alege planul de întreținere S-LIFE 3 ani și 120.000 km (**) și vei plăti un cost lunar de 3 EUR pe lună.

Economie de combustibil de până la 10%

Motoarele noului Daily se remarcă prin eficienţa consumului de combustibil datorată introducerii unor caracteristici precum noua turbină cu geometrie variabilă controlată electronic, anvelopele Class A Super Eco Low Rolling proiectate special pentru Daily și sistemul Start & Stop.

Oportunități nelimitate

Oricare ar fi misiunea ta, vei gasi vehiculul Daily perfect pentru afacerea ta, cu cea mai vastă varietate de produse din industrie. Personalizează-ți Daily din varietatea practic infinită de soluții de carosierie și selectează varianta care satisface necesitățile tale de transport.

Volume generoase pentru marfa ta

Daily este singurul furgon care oferă volume de la 7,3 m3 până la unicul 19,6 m3, iar Daily șasiu este perfect pentru o varietate generoasă de carosări. 

ALEGE IVECO DAILY

Șasiul unui camion la prețul unui vehicul comercial

Șasiul din otel masiv, cu o grosime de pana la 5 mm oferă capacitați de încărcare mai mare.

Beneficiezi de contractul de întreținere S-LIFE

Contractul S-LIFE include operațiunile de întreținere conform planului recomandat de producător, în limita intervalului de timp și a km stabiliți prin contract. Plata serviciilor se poate face trimestrial sau într-o singură tranșă, la alegerea dumneavoastră.

  • Cere detalii
    sau ofertă

    Lăsaţi-ne un număr/o adresă de contact, iar specialistul nostru vă va contacta ca să vă ajute să hotărâţi care este cea mai bună soluţie.

  • prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate
  • comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

©IVECO S.p.A – an Iveco Group Company

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]