Oferta expiră în

zile
ore

ALEGE IVECO DAILY

ȘASIUL UNUI CAMION LA PREȚUL UNUI VEHICUL COMERCIAL

Șasiul din otel masiv, cu o grosime de până la 5 mm oferă capacități de încărcare mai mari.

Dobândă de la 0% pentru orice vehicul DAILY achiziționat până la 31.12.2023 (I)

Gamă (Heavy / Medium / Light) LIGHT*
Model Furgon & Şasiu + Suprastructură**
Dobândă 0% 1,99% 2,99% 3,49% 3,99%
Durată leasing 12 24 36 48 60
Avans minim 10%
Valoare finanţată netă maximă/ unitate 45.000 EUR
Taxă de management 2% din preţul de achiziţie
Comision de administrare lunar 3,5 EUR/unitate
Valoare reziduală 0,1%
Tipul finanţării Leasing financiar
Asigurare Broker BRD Sogelease
Valabilitate Campanie 02.10.2023 – 31.12.2023

* Campania se aplică pentru toate vehiculele din gama LIGHT (3,5 – 7,49 t)
* Valabil pentru maxim 5 unităţi / client
** Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.

Alege-ți vehiculul IVECO DAILY potrivit afacerii tale și poți beneficia de:

Ofertă optimizată de motoare

Economie de combustibil de până la 6% pentru motorul de 2,3 l (ciclu WLTP), creștere a cuplului cu până la 15%, pentru aplicații mai solicitante, și conformitate cu Factorul 1 – mai mult decât cerințele Euro 6.

Economie de combustibil de până la 6%

Noile motoare ale modelului IVECO Daily se remarcă prin economia de combustibil: motorul de 2,3 l obține o reducere de până la 6% (ciclu WLTP), prin intermediul unei presiuni crescute cu 25% (2.000 bar) în sistemul common rail, pentru îmbunătățirea eficienței combustiei, și prin intermediul unor pistoane de oțel, cu rezistență termo-mecanică îmbunătățită.

Oportunități nelimitate

Oricare ar fi misiunea ta, vei gasi vehiculul Daily perfect pentru afacerea ta, cu cea mai vastă varietate de produse din industrie. Personalizează-ți Daily din varietatea practic infinită de soluții de carosierie și selectează varianta care satisface necesitățile tale de transport.

Volume generoase pentru marfa ta

Daily este singurul furgon care oferă volume de la 7,3 m3 până la unicul 19,6 m3, iar Daily șasiu este perfect pentru o varietate generoasă de carosări. 

NOUL DAILY : MAI INTELIGENT

Noul IVECO Daily Furgon, cu noile sale soluţii adaptive şi inteligente, este adevăratul partener al succesului în afaceri.

Noua familie AIR-PRO vine cu o premieră în cadrul industriei, suspensia pneumatică inovativă cu control electronic inteligent prin intermediul unui joystick din cabină. Creşte astfel adaptabilitatea, confortul în conducere şi protecţia încărcăturii şi a şoferului.

Mai mult, noul IVECO Daily Furgon este primul vehicul comercial uşor cu scaun cu şezut, spătar şi tetieră din spumă cu memorie.

Puteţi totodată să interacţionaţi vocal cu vehiculul dumneavoastră prin intermediul unei game extinse de servicii personalizate.

PUTERNIC, PENTRU CELE MAI SOLICITANTE MISIUNI

Cu noul IVECO Daily, îndepliniţi rapid şi eficient cele mai solicitante misiuni, economisind timp, îmbunătăţind profitabilitatea şi respectând mediul înconjurător.

  • Cere detalii
    sau ofertă

    Lăsaţi-ne un număr/o adresă de contact, iar specialistul nostru vă va contacta ca să vă ajute să hotărâţi care este cea mai bună soluţie.

  • Alege Dealerul pe care il preferi sa te contacteze
  • prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate
  • comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

©IVECO S.p.A – an Iveco Group Company

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]